Wie zijn Wij?

Een stukje historie

In 1900 was op de Amersfoortseweg 27 de kleine kruidenierswinkel van Vulpen gevestigd, welke in 1928 het slijterijrecht mocht ontvangen voor de verkoop van gedistilleerde dranken. Halverwege de vorige eeuw is van Vulpen volledig overgegaan van kruidenier tot Wijnhandel en Slijterij van Vulpen. Deze kennis en expertise werd in 2004 overgedragen aan Carol Joseph de Roo, die sinds 2011 de zaak runt onder de naam Wijnkooperij De Roo De Pimpernel.

Gelukkig vindt u ook heden ten dage de ouderwetse gezelligheid nog steeds terug bij Wijnkooperij De Roo De Pimpernel. Carol Joseph de Roo is een levensgenieter en Bourgondiër, hij kan u door ervaring en kennis adviseren over dagelijkse wijnen tot speciale wijn-spijs combinaties voor als u bijvoorbeeld een etentje geeft waarbij u eens flink uit wilt pakken!

Daarnaast kunt u terecht voor mooie pakketten en relatiegeschenken, wat volledig aangepast kan worden aan uw wensen, van mooie wijnen tot bijzondere distillaten. Regelmatig worden er wijnproeverijen georganiseerd, waar u kennis kunt maken met diverse wijnen vanuit de gehele wereld. Wilt u hiervan op de hoogte gehouden worden meldt u zich dan aan op dit email adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Banner1
Banner2
Banner3